Pro Pavlínku =*

Pro Pavlínku =*

Anotace: Jednou tak večer :)

PavlíNko ty Moje rOzkvetla rostlinkO,
Jsi Jak Nepalící OhíNek,
tak nezny Jako každy tvůJ pramínek.
myšlenky kolem poskakují,
Tebe mi ve vzpomínkách ukazují.
když je mi spatne či krásně,
písi pro Tebe básně.
Strašně se nudím,
bude to tím,
a v Duši Doufám že se ti ZAvděcím.
Autor Goffy, 10.08.2009
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí