už nechci lásku

už nechci lásku

Anotace: jen vteřinová myšlenka

Pryč je štěstí ,radost, láska,
nyní velí chmurná cháska.
Za noci zmizela mi ve chvilce,
motám se,připomínám opilce.
Však pouze ty pravdu víš,
není proč zůstat, díš.
Starých lásek plné hřbitovy,
na rukou zas těsné okovy.
Zmizel i tvůj pohled jediný,
kdo je či není bez viny.
Autor Čoki, 11.08.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí