miluji tě

miluji tě

Anotace: psané na rychlo bez přemýšlení ale od srdce

u srdce mě píchá
hlava mne bolí
zle se mi dýchá
ta láska mne skolí

vrat se už ke mě
já nechci být sám
usměj se kouzelně
a já polibek ti dám

políbím tvoje rty
a lásku ti vyznám
mou jedinou jsi ty
a to já poznám

jen na tebe myslím
a mám o tobě sny
tobě obrázky kreslím
sním jak noci ale i dny

a to jen o tobě...
miluji tě
Autor najrob7410, 11.08.2009
Přečteno 771x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, vlcatko, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí