pocit

pocit

Anotace: věřím, že láska se nemýlí a věřím že milovat je silnější než nenávidět

nejsem básník nemám slova
co by lásku vyjádřila
nejsem nic
v tvých očích
jsem jen stín

stín co by chtěl ti říct
že jsi pořád srdcem mým
jen nerozumým krokům tvým

sám sobě zmatky děláš
hraješ a skrýváš

tak nakládáme s časem neuváženě


jedna myšlenka
smazaly by špatnost
jeden cit co by vyčistil vše od zlosti
jeden polibek z upřímnosti
Autor Meriel, 11.08.2009
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, Bíša, Monsignore, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Gudula, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen škoda jen,
že hlavu nemáš v oblacích
proč svou víru odvracíš?

Co stalo se stát se mělo
abys věděla
aby se nezapomělo

jinak to nejde,

14.08.2009 08:03:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí