Tajemná

Tajemná

Anotace: @-->

Zahlídl jsem Tě mezi větvemi stromů,
než jsem se však vzpamatoval,
bylas pryč.
Potkal jsem Tě cestou domů,
však než jsem stihl něco říct,
bylas už zas pryč.

Hledal jsem Tě tisíckrát,
hledal a nenašel.
Co způsobilo v hlavě mojí zkrat?
S Tebou bych i do pekla šel.
Autor A'tuin, 12.08.2009
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí