Jsi..

Jsi..

Anotace: ...

Jsi princ, co ve snu mě líbá.
Jsi rybář, co ho chytla ryba.
Jsi slunce, co mou tvář hladí.
Jsi ton, oc tak dobře ladí.
Jsi šíp, co zasáhl mé srdce.
Jsi provaz, co mi spoutal ruce.
Jsi oheň, u kterého se hřeju.
Jsi dárek, co si tajně přeju.
Jsi má láska, něha, touha.
Jsi báseň nekonečně dlouhá.
Jsi krev, co mi prousí v žilách.
Jsi ten, o kterém jsem snila.
Autor Prdloušek, 12.08.2009
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, Anne Leyyd, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ze všech tvých básniček je cítit, jak moc miluješ. Tak ať to vydrží!!!

12.08.2009 14:50:00 | danaska

Krásné, moc se ti povedla! Nádhera! :)

12.08.2009 12:34:00 | Anne Leyyd

jsi,prostě jsi a to je dobrý.

12.08.2009 12:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí