Zbabělec...

Zbabělec...

Anotace: O Lásce k jednomu člověku, kterému to zbaběle odmítám říct...Podle mě to vyjadřuje, jak se cítím. Psáno volným stylem. Klidně mě zpacifikujte...

Kolikrát se člověk sám sebe ptá,
Kolikrát si tu otázku pokládá.
Proč nemůže v poklidu žít…
Už netouží snít…

Nedokážu mu říct mám tě ráda,
Nedokážu mu říct chybíš mi…
Nedokážu udělat nic,
Protože mám strach.

Pro mnohé nepochopitelný,
Pro mnohé tak dobře známý.
Ale když se nedokáže ozvat sám,
Má to vůbec nějakou cenu?

Tak se ptám?
Proč ho člověk má milovat,
Když nemá to žádnou budoucnost.
Proč souží se pro nic,
Co za to nestojí.
Nechci už jen stát opodál,
Ale nedokážu nic udělat.
Chci, aby mě vedl,
Četl mezi řádky.
Aby mě vyvedl někam pryč
A dokázal říct,
Jak moc mě má rád…
Aby šeptal mi do uší pár krásných slov,
Aby dokázal mě zbavit strachu.
Ale…

Už nemám sílu dál bdít v tom snu.
Neslyšně se trápit.
Nechci doufat, ale chtít.
Nedokážu jít…
Od všeho odejít…
Nechat tě za zády jako vzpomínku.
Vím, že jsem srab,
Nic víc…
Jsem zamilovaná jako nikdy dřív,
Ale ty. Ty se to nikdy nedovíš…
Autor Cassée Moteur, 12.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Vlk v rouše, Black Swan, Romana Šamanka Ladyloba, páááááááá, al-pacino
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja bych opravila al-pacina
pokud si ona - budeš možná víc litovat, co jsi neřekla
pokud si on - budeš možná víc litovat, co jsi neudělal

16.08.2009 21:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

..klišé v hloubce..hloubka v klišé..jak pro koho

13.08.2009 12:49:00 | páááááááá

jak jen ti říci, že láska bolest, která není souzena každému, nebudeš litovat toho co jsi udělala ale toho co jsi neudělala...

13.08.2009 08:13:00 | al-pacino

Na začátku se mi zdá pokus o rýmy? Trošku víc promyslet. Dost rozhozený rytmus a jinak samé klišé.

12.08.2009 20:49:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí