Ty a já...

Ty a já...

Anotace: ..

Když tůně v očích tvých se pláčem zakalí,
ja tiše poslouchám, co rty tvé mi šeptají.
Tak neříkej už nic, teď to ticho poslouchám,
v tom tichu jsi ty a já tě objímám.
Neříkej už víc, vždyť tohle všechno už vím,
zastavím čas a pak tě políbím.
A až nás dnešní noc do tmy zahalí,
stále budu vidět teplo v očích tvých.
Teď možná víš. co to ticho znamená,
asi spolu letíme, já jsem ty a ty jsi já!
Nechci jinde být, mé štěstí je náruč tvá,
z našich životů se třetí udělá.
Tak neříkej už nic, teď to ticho poslouchám,
v tom tichu jsem já a tebe objímám.
Autor Prdloušek, 14.08.2009
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí