Omluva

Omluva

Anotace: někdy i Omluva nestačí,lepší jsou činy,ale o tom ta báseń vubec neni :)

Omluva nestačí,však já bych doletěl.
Mé city se k tobě nikdy neotáčí,
Tvou zastávku jsem doufám nepřeletěl.
Ted mě mrzí,ze má slova,tebe tak brzdi,
Padám shora.
Z toho letadla, co ho vášeň popadla.
Padám k tobě,bez padáku,otevřel jsem ti srdce,dveře,okna.
Když byla bouřka,když mě napršelo do bytu,
I tak je my hezky stoho pobytu.
V Tvém srdci,nechci aby ho něco bolelo a jen se smálo.
A láskou ke mně vlálo.
Tak mě chytíš?
Autor smazanej, 16.08.2009
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí