probuzení

probuzení

Anotace: ***

Vycházející slunce
začátek nového dne
bílé nadýchané vlny
saténového povlečení
smyslné linie lidského těla
oči schované pod víčky
sladké rty stvořené k líbání
zvedající se hruď
přecházející do plochého bříška
zahaleno rouškou hedvábného tajemství
zaoblené křivky tvého těla
vybízející k něžnému laskání
pohladím tvé jemné vlásky
a dám ti polibek z věrné lásky
Autor Final, 16.08.2009
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí