Necitelné pocity

Necitelné pocity

Anotace: zjíš´tuji plno věcí :-)

Nemám žadné pocity,
zbyli mi tu jen strmé pohledy.
Ikdyž jsi neodešla,
a u mě přes noc zůstala.
Ikdyž jsme spolu hvězdám daly "dobou noc"
Tak já se ptám stale "proč?"
Ptám se zda jsi lásku citila?
Nebo jsi mi jen své tělo prodala.
Ptám se zda jsi mě z lásky líbala?
Nebo jsi tu hádanku taky skládala?
A když se tak ptám,
tak zjíštuji že lžu sám sobě.
A pravda je taková že radči život tobě dám,
jen zato abych mohl být dál v tobě
Autor smazanej, 16.08.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí