Pozorování hvězd

Pozorování hvězd

Anotace: ......ale jen dnes :)

Bude krásná noc na pozorování hvězd
chci pro Tebe přijet a chci Tě unést
do tichosti noci v horkosti léta
chci s Tebou sedět a tajnosti splétat.
V náručí noci, kdy tichost je snem
chci sdílet pocit, že s Tebou jsem
sledovat hvězdy a učit Tě snít
jen pro ten pocit, že s Tebou chci být.
Autor Ďábel sám, 18.08.2009
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné vyznání ST:

18.08.2009 20:25:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí