Zklamání

Zklamání

Anotace: 5 největších bolestí

Cukrářko cukrářko dal sem ti anděla
byl celý z cukru, ty ho však nechtěla
svrchlas ho ze stolu, rozbila na kusy
bolavých střepů, když člověk ztrátu zakusí

Peříčko dal sem ti básnířko má milá
vzal sem ho z labutě tys ho ale zlomila
Červenou tuž rozlilas mi do srdce
Proč chutnal jsem zklamání, chutná tak trpce

Květinko má milá rozvetlas mi v hlavě
smálas ses všemu co ti šlo tak hravě
strhalas poupátko lísteček po lístku
a taks mi v srdci nechala jen bolístku

Koťátko mazlivé spalas mi na klíně
ale všechno si změnila v jediné vteřině
Vytáhlas drápky a zatnula do hrudi
Hluboko do duše až tak že to zastudí

Andílku heboučký s krásnýma očima
Dívala ses na mě jak všechno začíná
Uteklas mi do nebe schovala za mraky
ale já zůstal na zemi i když sem chtěl taky
za tebou...
Autor Midnighter, 19.08.2009
Přečteno 453x
Tipy 8
Poslední tipující: Midnighter, Lioness, miroslaF, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí