slabochu

slabochu

Anotace: vypadni

Jak je vtipný jak se pýří
pořád se jen voní
pohledy kamsi vzhůru míří
a mluví jenom o ní



ale jo jen ať letí
říká jeho žena
jen líto je mi dětí
stane se z nich měna



začíná se ale bát
že zrovna teď
tatínek si bude hrát



vždy to tak bývá
vždy je to tak
faleš pravdu skrývá
nevíš co je fakt



zvláštní řeči a nezájem
scéna vcelku dojemná
náhle není na nájem
a tím končí doba tajemná



nu což chlape líný
měl by jsi už vypadnout
snad postará se jiný
a bude naší základnou

Výsledek obrázku pro soumrak

Autor Akyš, 19.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Mraveneček, Psavec, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad se pozná - a vypadne

19.08.2009 20:21:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí