Idiot&Saxana

Idiot&Saxana

Anotace: kudy?..

máš svoji Saxanu
a já .. jen koně
nestýská se mi po něm,
když ho nechám v jiné tašce
vzpomínáš? po první flašce červeného jsme si byli blízko
vlastně.. ty mi chybíš
teď a tady
a jó.. i zítra
a tak dál
já chci jít v dál
a promiň mi, neumím být sama
a čekat,
kam až ji necháš natáhnout ruku
tolik vzruchu
pro pár kudrlin a milých úsměvů
ve chvílích mojí hlavy stětí
já jdu
a ty..... uleť na koštěti
Autor dablik007, 19.08.2009
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, Kubino 2, Actafool, Bíša, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledej hlavně sama sebe..ne ve víně..ale v sobě sama! líbí se mi!

19.08.2009 23:23:00 | Actafool

Ve víně nehledej jen pravdu...

19.08.2009 20:58:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí