Stíny minulosti

Stíny minulosti

Anotace: Stále ovlivněna minulostí :-(

Proč do minulosti se ohlížím?
Co se děje teď, to nevidím.
Minulost stále připomíná se.
Říkám si: Neohlížej se!
Minulost byla a teď už není.
Budoucnost se stále mění.
Jednou je růžová, jindy zase černá.
Bolest srdce je hrozná.
Užívejme si přítomnost,.
Nemysleme na budoucnost.
Teď zažívám chvíle krásné,.
Ale i to, že je vše marné.
Najdu světlo na konci tunelu?
Přestávám tomu věřit pomalu.
Buď to právě ty, který mi cestu ukážeš.
A tím mé štěstí naleznout pomůžeš.
Autor Gabruša, 21.08.2009
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí