..O Tebe a o mne..

..O Tebe a o mne..

Anotace: ...

strieť Ti prach z pier
pohladiť po tvári,
pobozkať na líce
či najskôr pohladiť,

snád všetko naraz,kiežby
to šlo
(zlepilo sa moje rozbité sklo,)

pobozkať na pery,
vtisnúť Ti bozk,
šťastný a vrelý,
len tak,pre radosť

a usmievať sa popod fúz,
to je tajomstvo šéfkuchára..
nie korenie,nie bylinky..
kva..poznajú recept..len dvaja,
nik viac..

a či objať,
objať! a nepustiť,
krásny obraz v srdci si nakresliť,

Ľúbiť Ťa
nič krajšie na svete niet,
Ty si môj svet,
Ty si môj vzduch.
Ty si moje všetko,čarovná púť..

Ľúbim Ťa!
R.
Autor maliska, 21.08.2009
Přečteno 643x
Tipy 18
Poslední tipující: allex, Radek.oslov.Šafárik, ilona, WAYWARD, carodejka, susana načeva, vodnař, tvoje líčko. ale můj ďolíček, malý lachtánek, Juraj Hrom, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu super

16.04.2010 18:43:00 | Radek.oslov.Šafárik

...doufám,že už je to jinak

19.01.2010 23:16:00 | WAYWARD

Moc hezké vyznání, voní láskou.

11.01.2010 15:50:00 | carodejka

pěkné vyznání...

08.09.2009 00:31:00 | malý lachtánek

srdiečková, ST

28.08.2009 21:16:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí