Ludmila

Ludmila

Anotace: Věnováno Ludmilám...

Já znám dívku Ludmilu
Krásnější než tulipánu květ
Není to žádná růže z papíru
S ní bych snad obešel i svět

Její pohled mě okouzlil
Slečna, jež se zdá tak skutečná
Celý jsem se rázem poblouznil
Bez ní je mi láska zbytečná

Myslím na ní každý den
Však nemám srdce veselé
Byl to pouze přenádherný sen
Ale stejně ji miluji, mí přátelé...
Autor Morion, 22.08.2009
Přečteno 408x
Tipy 6
Poslední tipující: Veselý Drak, B.a.r.b.a.r, Helena Buchtová, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí