Pesimistická

Pesimistická

Anotace: když máte depku, pak píšete takovýhle hrůzy. ve skutečnosti tak ale nesmýšlím :)

Prej když milujete,
svět je veselý.
Jak může být veselý,
když je všechno nudně zelený?

Když obloha je modrá nudou
a když vidíte potok se špinavou vodou?
Slunce furt nesnesitelně pálí
a můj nejmilejší je rozmazanej v dáli.

Když vám hvězdy zakryjou mraky,
když odkvetou vlčí máky.
Když se vám smůla lepí na paty,
když vám vyprodají ty hezký kravaty.

Tohle bych teda veselým nenazvala,
asi bych se dřív nudou uzívala.
Láska neumí dělat zázraky,
leda udělat z našich srdcí dva vraky.

Kdo by se chtěl narodit
na tenhle ten svět?
Pán Bůh když ho tvořil,
tak se trochu splet'.

Kdybych měla trochu více štěstí,
možná bych nešla domů v dešti.
Kdybych se dočkala splnění Tvého slibu,
pak bych možná řekla, že svět nemá chybu.
Autor A'tuin, 22.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, F.i.L, Cassandra, Giginka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

t.

20.04.2010 23:28:00 | Bíša

Dříve jsem se na svět díval podobně,ale už jsem zjistil,že všechno zas tak černé být nemusí.Každopádně máš typ za básničku,ale také na povzbuzení

28.09.2009 18:55:00 | F.i.L

...zvláštní, pěkná..

22.08.2009 18:29:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí