Párty

Párty

Anotace: co se mi honí hlavou***

Co si vemu na sebe,
dnes protančím se do nebe,
spletu si nějak moje vlasy,
oči zvýrazním si do tmavé krásy,

z tílka podprsenku nechám koukat,
písničku si začnu broukat,
sukni navléknu si na své boky,
už těď si tančím svoje kroky,

pak kabelku si vemu též
a už míjím v centru věž,
plno se tu lidí hýbe,
sem tam se i někdo líbe,

už soukám se z teplého svetru
a zapalím si lehkou Petru,
do rytmu se začnu kroutit,
spatřím jeho, nohy se mi začnou hroutit,

chytne mě ze zadu za pas,
všude blikaj světla všech krás,
tiskne se ke mě a já toužím,
po polibku se moc soužím

a už rytmus zpomalil se,
on ke mě přitisknul se,
není to jen o náhodách,
že můj lesk chutná po jahodách:o)
Autor Gamy, 12.11.2005
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

z řádk až chtivost září... :-))

12.11.2005 18:09:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí