Vem si tě peklo!

Vem si tě peklo!

Anotace: Za jakékoliv postřehy předem díky.

Tiše šeptám, jak bolí, že
nestojíš o lásku moji,
sypeš krutě rány solí.

Tvá vůně teď vábí jinou,
schází mi milování,
kéž údy tvé brzo zhynou.

Nebudeš-li můj, tak ničí,
neslyšíš a nevnímáš, jak
srdce mé hlasitě křičí!

Jen mrcha budiž navždy tvou,
na loži dívku bez vášně,
milenku lenivě mrtvou.
Autor Lůca K., 24.08.2009
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí