Nemám chuť vymýšlet název pro nářek

Nemám chuť vymýšlet název pro nářek

Anotace: Mám srdce polámané, ale ani tak ne z lásky jako spíš z hrdosti. Naletěla jsem paní Iluzi....zklamaná jsem teď..nepomáhá ani pomoc druhých, i když si ji tolik cením.Topím se ve výčitkách.

Mám nevybouřené srdce,
ale bouřlivě dovádějící.

Plameny kanou uvnitř těla,
šlehají ze mně do dálky.

Jsou jedovaté, plné hněvu,
jsou jak žlučové korálky.

Napálená na vlastní blbost jsem teď
a je to jako ostrý hrot,
zapíchnutý ve tvrdé rozpraskané zemi,
obejmu ho svým sténáním
a párem kasárenských bot.

Každičký krok či úpěnlivý dech,
čaruje vzpupný rozpraskaný ret,
mámivě kvílí, je pod kopyty udusán,
toužím po odprostění,
chci najít v sobě svatý grál
... jít zase dál.

Nechť nadhled je mi znovu dán
a nápoj zapomnění,
co i když neposune dál,
alespoň umlčí můj úzkostlivý žal.
Autor Matička, 25.08.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta G., Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí