* Fuealé meiá sterthá *

* Fuealé meiá sterthá *

Anotace: Napsala jsem ji už před nějakým časem... V neznámém jazyce:-) Ale pokusila jsem se o překlad, ale pokud vám báseň říká něco jiného, můžete přidat svou vlastní verzi překladu;-)

* Fuealé meiá sterthá *

Fuealé meiá sterthá
o'hlo thórhé liathertá
Ie furé deno siatéhé
soolonne el houphé meié

Ceias golouse ince sence
Sohles ei kierela segelete
Fialtha maei haath malhá
oltha die fouthe oh mei


- - - - -


* Naplň srdce mé *

Naplň srdce mé
Ať je vše skutečné
Jen pro tebe svítá
slunce, naděje má

Čas ztrácí svůj smysl
sen je krásný výmysl
s úsměvem doufám dál
kéž jednou bys o mě stál
Autor Nikytu, 25.08.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: jehlaspichlas, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potřebuješ pohladit? Napiš, můžem si dát rande.

31.08.2009 19:31:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí