Kvítek luční

Kvítek luční

Anotace: miloval jsem Tě a nikdy nepřestal

18.12.2008 09:20

Kvítek luční

Rád chodím loukou jež je rozkvetlá,
plná lučního kvítí
a rozmanitých vůní v širé dáli

Rád se procházím ne však sám
mám Tebe kvítku můj
jsi jak louka rozkvetlá
jak kvítek čarovný plný vůní
tak Tě vnímám tak cítím

za ruku Tvou Tě držím
na louce spolu jsme
a kolem dokola jen luční kvítí
a my dva spolu v objetí
obklopeni tou něžnou přírodní krásou
jež je kolem nás

Rád chodím tou loukou
kde ve zpominkách myslím jen na Tebe
a vnímám nejen tu krásu kolem sebe
ale hlavně Tebe můj kvítku
stále Tě vnímám a vidím
jak se usmíváš a jen kveteš
jak brouzdáš mezi květy
jak ten kvítek luční plný něhy

Nepřestávám chodit tou loukou
jež mi tolik dala i vzala
neboť jeto krásné plné citu a vzpomínek
na Tebe můj luční kvítku
Autor JarekBrnoCz, 25.08.2009
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí