Kašlu na lásku

Kašlu na lásku

Anotace: ... se na to mužu...

Kašlu na lásku, jak panenka z provázků na smetišti citů teď ležím.
Přemýšlím, doufám, ztrácím naději a pryč radši běžím.

Pryč od všech emocí, od lidí, od světa, od mléčné dráhy.
Jak snadno svět udělá z andělů krásných prachsprosté vrahy!

Vrahy všech iluzí a dětských snů.
Vrhám se do chřtánu temných a chladných dnů.

Do rozestlané postele samota vklouzla,
snaží se mě získat, předvádí svá kouzla.

Nabízí svobodu, nevázané hrátky,
stejně bych lásko, chtěla tě zpátky.

A nebo ne, stejně jsi ZLÁ!
Kdo mi už, konečně, lék na tě dá???????
Autor Justýna, 26.08.2009
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: Ejí, Zefi, WAYWARD, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

26.08.2009 22:54:00 | WAYWARD

Moc se mi líbí!Upřímná...prostě fakt hezká =)

26.08.2009 22:51:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí