Jeden

Jeden

Anotace: :)

Jen jedenkrát,
jen jedenkrát stačilo mi tě zřít,
věděl jsem že pouze pro tebe mé srdce bude bít.

Jen jeden,
jen jeden pohled mi stačil,
když vítr tvé vlásky hladil.

Jen jednou,
jen jednou musel jsem se sebe ptát,
zda-li je to realita či se mi o tobě musí jenom zdát.

Jen jediný,
jen jediný okamžik byl pro mne vším,
ptal jsem se sám sebe zda-li po tvém boku vůbec stát smím.

Jen jedno,
jen jedno slovo mi stačilo,
aby mé domněnky stvrdilo.

Jen jednou....však ani na potisící se mi nedaří tě dostat z hlavy ven.
Autor greapy, 26.08.2009
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta G., LeeF, Ayaka Midoriko, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí