vzpomínám

vzpomínám

Anotace: ...

Na bílé posteli
zas ležím sám
na svou lásku
stále vzpomínám

co asi teď dělá
v těchto ranních hodinách
asi ještě spinká
ve vyhřátých peřinách

chtěl bych jí mít u sebe
alespoň na malou chviličku
položila by si na mé rameno
svou krásnou hlavičku

její hebké jemné ruce
by zase zkoumali mé tělo
líbat její rudé rtíky
by se mi teď zase chtělo
Autor Final, 28.08.2009
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný sen.
ST.

28.08.2009 20:41:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí