Poblouznění

Poblouznění

Anotace: List padá, noc je mladá, jsi krásná, jako vydra. Proud květin, zářící měsíc,...

List padá,
noc je mladá,
jsi krásná,
jako vydra.

Proud květin,
zářící měsíc,
čas spánku,
pro lásku.

Třpit hvězd tyčící se jak věž,
stoupá vzhůru planoucí touhou,
touhou, která neusíná pod tokem let.

Temnota nebe zapadá zhoubou,
slunečním svitem běsnícím touhou,
jenž ti dává sílu svou.

Oblaka stoupají,
k tvé mysli potájí,
soupají myšlenky
o nás dvou.
Autor ArchimondS, 29.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí