Prstíkem po mapě za Tebou cestuju

Prstíkem po mapě za Tebou cestuju

Anotace: ...

Prstíkem po mapě za Tebou cestuju
Zkoušet být bez Tebe jen nerad riskuju
Tímhletím chci Ti říct, jak moc Tě miluju
Budu jen s Tebou žít, to Ti teď slibuju
Když Tě tu nemám, tak polštáři žaluju
Na zdi ve výtahu srdíčka maluju
Ze spaní Tvý jméno nahlas vykřikuju
Až za mnou přijedeš, budem jen spolu,ju?
Autor kofka, 30.08.2009
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Házté, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:)

27.07.2010 09:12:00 | drsnosrstej kokršpaněl

hezounká..ST !

31.08.2009 21:57:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí