Ty jsi...

Ty jsi...

Anotace: ...

Je hodina před půlnocí
a já nespím. Přemýšlím.
O tom, co jsem v Tobě našel
došlo mi, že jsi mým vším

TY jsi modrá obloha
kterou čistí lehký vánek
TY jsi jasný měsíček
co mi hlídá klidný spánek

TY jsi krásné sluníčko
to, co mě vždy hřeje
TY jsi moje pláštěnka
co schová mě, když leje

TY jsi jako hromosvod
co před blesky mě chrání
TY jsi zlatá rybka
co mi plní tajná přání

TY jsi celý život můj
TY jsi moje štěstí
TY jsi jak Boží ruka
co mi světem cestu klestí

Na co jsem však zapomněl
(a možná, že jsem debil)
TY jsi moje láska
bez které bych nebyl
Autor kofka, 30.08.2009
Přečteno 694x
Tipy 9
Poslední tipující: Házté, divoska_jaja, al-pacino, Gamy, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

upřímné...ST !

31.08.2009 21:56:00 | Házté

Vyznání jako hrom! :o)

30.08.2009 19:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí