Nechtěná

Nechtěná

Anotace: ..

Stále jsi v mysli mé
krokem se vzdaluješ
hlava se čistí -jé...

Miluji vůni tvého těla
krásná jsi celá
co bys ještě chtěla?

Pravdou je, že žijí si svůj sen
bílý je dnešná den
jsem sám a ty jsi tam
chci noci černé
s tebou promilované
Autor al-pacino, 31.08.2009
Přečteno 437x
Tipy 14
Poslední tipující: Ztracená Tereza, anatantal, Mraveneček, PrinceznaHeliovýchbalonků, bejbyyyy, Bíša, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí