Pomyslné přání

Pomyslné přání

Anotace: přání je krásná věc ale skutečnost je jiná

1.12 2008

Pomyslné přání

Každé ráno
když se probouzím
hřejivý pocit mám
při každém pohledu na Tebe
jak vedle mě ležíš

Každé ráno
když vstávám
Tebe v mysli mám
jen na Tebe
lásko myslívám
jen Tebe
ve svém srdci mám

Každé ráno lásko má
když byt opouštím
na Tebe stále myslím
a se štěstím
se domů těšímm

Za Tebou lásko má.....

Tak bych si to přál
a nemusel jen snít
o nás dvou
a naší láskou tajemnou

Moc mi Chybíš lásko má
jen na Tebe myslím
a na každou chvíli s Tebou
ať už jsi kdekoliv
Autor JarekBrnoCz, 05.09.2009
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Samotář Samotinký
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí