Tvá poslední slova

Tvá poslední slova

Anotace: ... srdce v prachu tlející ...

"Přestal jsem tě milovat"
řekl jsi
A všechno kolem se
náhle zastavilo
i tlukot mého srdce

"Přestal jsem tě milovat"
a já necítila v očích slzy
jen údiv pronikal na povrch
spolu s nepochopením

"Přestal jsem tě milovat"
a já se bez kouska citu v těle
zeptala jen
Proč?

"Přestal jsem tě milovat"
podomní prodavač mě snesl na zem
kde vše tragické se
mění v komické

"Přestal jsem tě milovat"
a ta, která odchází poslední
umřela

"Přestal jsem tě milovat"
a já přestala snít ...
Autor Mona, 06.09.2009
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, Isquieasuus, el viento, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rozumím Ti..

13.04.2010 16:12:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí