CHCI TĚ ZPÁTKY!

CHCI TĚ ZPÁTKY!

Anotace: ...

S bolestí na duši musím Ti říct,
jsem v tom až po uši, nechci už žít.

Koukám Ti do očí a bolest žádná,
nevím proč jiná je teď tolik mimořádná.

Možná, že zdá se Ti, že bolest mi sluší,
strachem však srdce mi teď tolik buší.

Lehko jsi odešel, zapomněl hned,
lásku mou utrhl's jak suchý květ.

Nevím, zda cenu má pořád jít dál,
umírám bolestí, trápí mě žal.

Odchod Tvůj způsobil těžký mi svět,
těžko to přiznávám já CHCI TĚ ZPĚT!
Autor Pideina, 08.09.2009
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Anastacia-Jane, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí