a tohle jsem napsala já...

a tohle jsem napsala já...

Anotace: za těch 5 minut jsem vymyslela tohle já...uplně o něčem jiném než můj kluk

Ležím si v trávě jen,
a cítím,že právě v tento den.
Budu snít svůj sen,
že s tebou jsem.
6e žijeme si blaze,
svůj plán si vymyslíme.
Budem jako pár,
co stárne spolu dál.
Celou věčnost spolu,
prožívat lásku i něhu.
Být spolu den co den,
než naplní se osud jen.
I pak budem spolu,
v jiné podobě a shluku.
Najdem se kdekoliv na světě,
protože vždycky mě to k tobě přitáhne.
Autor Haniik, 08.09.2009
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí