XxX

XxX

Anotace: kdo si přečte, přečte...kdo ne, tak ne...

Už dlouho, tě hledám mezi cizími tvářemi
Už dlouho, chodím a rozhlížím se po kraji
Za tu dobu jsem prošel tisícemi cestami
A ty stále chodíš, někde, sama, potají

Už dlouho, usínám při myšlenkách na tebe
Už dlouho, čekám na den kdy ke mně přijdeš
Par krát jsem si myslel, že to nikam nevede
Že si pro mě jen jedna obrovská přítěž
Cítím však, že jen ty příští má cesta budeš
Už teď můžu říct, celým srdcem Miluji tě
Autor Dawe-Ag, 09.09.2009
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané

09.09.2009 07:30:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí