Malé vyznání

Malé vyznání

Anotace: netřeba slov

23.11.2008 01:42

Malé vyznání

Jak příjemné s Tebou být,
držet Tě v náručí,
dívat se do očí,
hladit Tě po tváři
polibek Ti dát.

Jak toužebné,
jak úžasné
být s Tebou
tělo Tvé
si tisknout
a vnímat
jen Tebe.

Láska je cit
který se nám
vytratí,nebudeme-li
o něj pečovat.

Tul se ke mně,
já k Tobě
a těly budem sví.

Tím Ti chci
něco říct
a to,že mi moc chybíš
a že mám Tě rád,
nestůj a pojď blíž
ať polibek
Ti smím dát.
Autor JarekBrnoCz, 10.09.2009
Přečteno 715x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., carodejka, Aulus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání,muselo se líbit...

17.09.2009 23:36:00 | Květka Š.

Moc hezke vyznani, zavedlo me az na samy okraj tech mladych let.

15.09.2009 23:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí