Když na tebe myslím

Když na tebe myslím

Anotace: ve vesmíru je spousta hvězd, ale tebe mezi nimi najdu bez váhání

Sbírka: Pro Nelli

když na tebe myslím
jsem rád že jsem tě poznal
když na tebe myslím
ke všemu bych se doznal

o tobě jsem nesnil
v mých nejkrasnejších snech
nejradši bych ti brázdil
prstama ve vlasech

možná se to nezdá
ale já to tajit nesmím
ty jsi moje hvězda
a já chci být tvůj vesmír

s každou chvílí bez tebe
ve mne narůstá stesk
a srdcem jako žal z nebe
mi prohání se blesk

já troufám si říct
a toto z duše cituji
ze nechci být sám víc
že ze srdce tě miluji
Autor Salvatore, 12.09.2009
Přečteno 799x
Tipy 6
Poslední tipující: F.i.L, Prokešová, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé,ta byla krásnáé=)kdyby mi takhle někdo vyznal lásku,tak budu nejšťastnější=)

13.09.2009 14:34:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí