O tebe

O tebe

-

Dream Theater – Through her eyes
http://www.youtube.com/watch?v=H-YkeG2KHrk&feature=related

*

vidím
že šťastný si
čo viac priať si mám?
už nedesí ťa smútok
vôbec
ako vtedy, keď si bol sám
tak sám
už neblúdiš v prázdne štyroch stien
a hoci
možno k málu si sa mi priznal
veľa - až príliš
o tebe viem

keď z tvojich očí
prší
vďaka
cítim že nádherný je celý svet
a od nášho krajší
príbeh o láske
snáď sa už ani nedá vymyslieť

k hviezdam až
siaha moja túžba
splniť ti do bodky každé prianie
a hoci prišiel si nečakane
a ja stále sa tak trochu bojím
čo s nami dvoma
nakoniec sa stane

som tu
si tu
sme

raz celú pravdu o nás dvoch
sami v sebe
v srdciach svojich
nájdeme

zatiaľ len
prosím
stále takýto šťastný buď
trochu viac tomu čo máš
veriť skús
vezmi do dlaní
svoje rozbité sny
uver v ich splnenie
na krutosť všetkého
čo bolo
už nemysli

a ži
tak ako žiť chceš

miluj
tak ako miluješ

*
Autor lennerka, 13.09.2009
Přečteno 559x
Tipy 17
Poslední tipující: Actafool, Sweet KiWi, Egretta, Agniezka, enigman, labuť, blue, Psavec, Maro Deives, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přidávám se k poklonám!:-);-)

16.01.2010 16:50:00 | Actafool

je to opravdu něžné a křehké a naprosto dokonalé :). wau :)

22.09.2009 18:20:00 | Tömätäri

závěr je nejlepší
ale celé dílo má v sobě něhu blízkosti a sílu pravdy
mixováno s takovou zvláštní lehkostí
i to dobré - i to zlé, tak, jak to umíš snad jen Ty :)

zajímavá píseň, poslouchám ji po 3tí ;)

14.09.2009 02:19:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí