Popravčí četa

Popravčí četa

Anotace: ....

Stojím před popravčí četou,
která drží osud můj,
tenrkát začalo to větou,
zůstaň a u mě stůj.
Ten můj věčný hřích,
a v očích vzplanutí,
tedˇprázdno v rukách mých,
a stojím u zdi bez hnutí.
Čekám na povel výstřelu,
až to všechno ukončí,
až duše má dá sbohem tělu,
pak už jen zakřičí.
Protože bez Tebe nelze žít,
a já to jinak neumím,
osud už mi stačil všechno vzít,
tak zůstaň v životě mým.
Autor Posledna, 14.09.2009
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí