koláč

koláč

Anotace: dnešní trucovka! to už je pomalu pravidlem koukám :)

vysypalo se mi štěstí,
ten malý kousek co jsem
chtěla obětovat pro tebe.

sesypalo se mi vidění,
to kvůli těm mým slzám,
brečela jsem je pro tebe.

posypala jsem koláč
mandlema, to máš rád,
dělala jsem ho pro tebe.
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí