:-*

:-*

Anotace: můj kluk tohle napsal...mě osobně se to moc líbí

Je to už dlouhý rok
Co já tě chtěl tak moc
Chodíme spolu do třídy
V břichu mi lítají motýli
 
Tenkrát jsme se moc neznali
Dívali se na sebe,ale nic víc
Jednou jsme se však poznali
Sice později,ale lepší než nic
 

Teď už však spolu jsme
Bez tebe mé srdce neusne
Autor Haniik, 15.09.2009
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí