Děkuji ti

Děkuji ti

Anotace: Jenom takové kratší vyjádření :-D

Víc než jsi ty už nemůžu si přát
a doufám,že to cítíš stejně,
věřím,že mě máš taky rád,
já tě miluji - a to beznadějně.

Nikdy dřív jsem nezažila co zažívám teď
a nikdy dřív jsem po nikom tak netoužila
a ačkoliv na tolik věcí neznám odpověď,
vím,že to je skutečné,to jsem si nevysnila.

Mám pocit, jako by se minulost nedala už vrátit
Jak jsem bez tebe žila?Nic nemůžu si vybavit...
a i když máme horší dny, vím, že tě nechci ztratit,
je mi z toho na nic, jen si to zkusím představit.

Prostě ti děkuji...i když říkáš mi, že za málo.
Není to tak, vždyť já mám za co děkovat.
Jsi to nejlepší, co v životě mě potkalo
a já tě nikdy nechci přestat milovat.
Autor mosquito, 16.09.2009
Přečteno 848x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Holis, Azazen, UCET KE ZRUSENI, labuť, Mbonita, Agniezka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je překráně napsaná, jsem rád, že jsi šťastná.
Azazen

24.09.2009 12:55:00 | Azazen

no to je hezké vyznání..;o)

16.09.2009 12:08:00 | Agniezka

...ať to vydrží :)

16.09.2009 11:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí