Neusínej

Neusínej

Anotace: ...pro lidskou hloupost hořkých slz je málo..

Dávno už dávno odpustila jsem si,
popelavý nádech smutku sedá mi na řasy,
tiše ležím, skrz špinavé sklo na hvězdy se dívám,
o odpuštění dávných chyb takhle často snívám...

Pročpak pláčeš duše osamělá, zraněná?..
Snad nemáš křídla srdce lvice zlomená?
Sama sebe jsi vždy přísně soudila,
kvůli tomu jsi v nekonečných kruzích bloudila.

Kolem tebe vše vesele vzkvétalo,
než se však tvé srdce rozumu zeptalo,
ted´ kolem tebe neštěstí se prochází,
a smutný smutek ho tiše provází.

A i když žiješ a na nebe se usmíváš,
bolí tě, že sama v pokoji usínáš.
Čas se nezastavil, vítr nepřestává vát,
stejně jako hodiny tikají, ty se nepřestáváš ptát.

Nasloucháš tlukotu srdce, slyšíš vlastních slz zoufalý sten,
necítíš lehkost bytí, krásu lásky, žiješ svůj sen.
Pro svůj sen bys zemřela, nevolala bys o pomoc,
takhle to končí nebo začíná, ty zamilovala sis noc.

Noční oblohou tichý běh,
nijak nespěcháš na druhý břeh,
jenom si tak plánuješ,
svému životu prozatím panuješ.

Nezhasínej, neusínej, zazpívej mi písničku,
o lese, o hvězdě..o čemkoli jen zůstań ještě chviličku,
Nemusíš mi zpívat, můžeš mě něžně pohladit,
pak bych si i odpustila, že musím se sama probudit..

Nemusíš mi zpívat, nemusíš mě hladit,
věnuj mi polibek, první a poslední, do ucha mi zašeptej,
že život stojí za to žít, proč? Na to se mě nezeptej..
Neznám odpověd´...ne mé, to Tvé srdce mělo mi radit..
Autor verrinnka, 18.09.2009
Přečteno 479x
Tipy 6
Poslední tipující: Sweet KiWi, Kapka, al-pacino, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zádný problém..povoleno..=) A děkuji..

18.09.2009 09:52:00 | verrinnka

Krása. Naprosto zřetelně si jí umím představit i jako písničku. :) Mám chuť vzít kytaru a zkusit s ní nějaký pokusy. :D

18.09.2009 06:47:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí