princezna

princezna

Anotace: řekl, jsi princezna co by mohla mít vše, jenže si neumíš užít života, tak snad se dneska večer do světa ta princezna podívá

ptám se vás
o čem je život
je to jen o užívání
či o lásce?

ptala jsem se
svého přítele
neb nelze se zastavit
pocit prázdnoty opět mám

nevíš co je to být sám??
já to znám
měla bych se odreagovat
tak zvažuji
že do počátek se vydám


o čem je život
se ptám
a láskou odpovídám
že zamilovaná jsem
a krásně jsem se měla
a teď abych zapomněla
co je to ve tvých pažích se hřát


řekl, že jsem princezna
a pak mě objal
je to krása
takového muže znát
on je král a já
dávám mu to znát
Autor Meriel, 19.09.2009
Přečteno 413x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, Prokešová, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

princezna a kral? -neni to jak dcera a otec ?

19.09.2009 21:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí