S láskou bude krásné stáří

S láskou bude krásné stáří

Anotace: Člověk bez vrásek není člověkem =)

Malá kapka rosy,
co rozpouští se Ti po tváři,
je vzpomínka na to,
kdy chodily jsme spolu bosy,
samy, při sluneční záři.

Za tajemné atmosféry...

Květy polního kvítí,
co okolo nás prolétaly,
hladily Tvé tváře,
padaly Ti do dlaní,
věděly, že je Tvé dlaně nezraní.

Vzalas vše do jiné sféry...

Dala jsem Ti srdce,
ten prostý sval,
jak ho nazval kardiolog,
kéž by ho jinak bral.

Hlupák jeden, necita...

Prosté srdce člověka,
především to mé,
leží Ti ve dlaních
a bije pro to Tvé.

Navždy?

Ne navždy, ale teď...

Teď a z čisté lásky,
z té co dělá lidem vrásky,
proto máme stáří krásné,
byly jsme osoby milované.
Autor januve, 20.09.2009
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, Psavec, WAYWARD, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...už anotace ST

20.09.2009 23:56:00 | WAYWARD

shovívavé ST děvenko, ale kdyby se mi to nelíbilo, neztrácel bych čas. A mně se to líbí, a ztracený čas to není.

20.09.2009 23:12:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí