Něco se blíží

Něco se blíží

Anotace: Dusno je v pokoji, talíře třepou se v poličce. Podkritické množství uranu oddělené tenkou příčkou z cukru.

Na pokraji rtů krčí se
V zákoutích se množí
nevyřčeno s myšlenkou

Jak neranit ale zasáhnout?
Trefit ale nezničit?

Ticho

Pod košem hromadí se
zbytky starých hádek
čekají...

Nakouknout

Rozeklaným jazykem ochutnat to dusno.
Jak vyvolat déšť?

Nové pořádky a sešlej pes
v kavárně popíjí smršť

V kostech sténání
nadměrný bušení
na seismografu 8

Něco se blíží...
Autor Sandcrew, 21.09.2009
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Elča, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí