Jak voní láska

Jak voní láska

Anotace: Inspirováno jednou dávnou debatou

Jak voní láska?
Hlavou mi běží nápady...
jak růže, jasmín, sedmikráska
a nebo prostě jako Ty?
Zavírám oči a nechám běžet představy,
v nich cítím,
jak něžně voní Tvoje rty,
když k polibku se skloníš.
Ucítím Tvé hebké dlaně,
Tvůj dech a Tvoje oči,
Tvá slova "krásně voníš",
až hlava se mi točí.
Jak voní láska?
Tak sladce, něžně k zbláznění
a s každým dalším okamžikem,
se ta kouzelná vůně promění
Autor Čarodějka911, 21.09.2009
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: bromak, NikitaNikaT., STIMPRE, Květka Š., labuť, Psavec, jaňa
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska má tisíce vůni a tatok je jedna z nich. :o)

28.09.2009 12:21:00 | NikitaNikaT.

moc pěkná:o)))

23.09.2009 21:17:00 | STIMPRE

až sem mi ten jasmín zavoněl
(a buď tu s námi ráda)

22.09.2009 17:40:00 | Květka Š.

Voní, voní...

22.09.2009 06:51:00 | labuť

Každému voní jinak, ale každému pěkně.

21.09.2009 21:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí