Koncová

Koncová

Anotace: :(

Tiše kladeš svoje ruce na má velká ramena
vysvětli mi co to děláš, co to všechno znamená?
Proč tvůj pohled plachý zdá se, proč mě oči bodají
už je mi to všechno jasné, oči mé si zoufají.

Všechno krásné jednou končí, nikdo o to nestojí
zubatá si kosu brousí, tvoje city oholí.
Jednou za čas zatáhne se, jako mračna nebesa
slzy jak déšť padnou na zem, srdce smutní neplesá.

Nastal konec nevšednosti, cítím se jak opilý
žil jsem si ve výstřednosti, trochu hrdý, ztepilý
na tebe jsem zapomínal, nyní tiše předu pláč
v tichosti jsem zavzpomínal, díky Lásko! - není zač.
Autor Ďábel sám, 22.09.2009
Přečteno 357x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, šuměnka, Nattyna, Psavec, isisleo, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám že je Múza ztichlá políbila Tvoji skráň
fantazii polechtala a tak slova papír zraň...

15.10.2009 21:23:00 | šuměnka

Moc dobře napsané ST.

22.09.2009 18:05:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí