Voda ji vzala všechno

Voda ji vzala všechno

Anotace: Vznikla náhodou, je to spíše taková malá písnička :-) Nedokončená aspon zatím...

Sbírka: Písně plné lásky, Pro Tebe s láskou

Život píše stránky románu,
nejvíc zapisuje mezi řádky,
toto dílo bude mít hodně dílů,
čti a nedívej se zpátky.

Je o dívce, která ztratila a našla v jedné vteřině všechno, o čem nám všem se jen zdá.

Voda ji vzala všechno - domov i rodinu,
ale chtěla se vrátit zpět nad hladinu,
pak někdo ji za ruku vzal,
něžně ji k sobě přivinul
a do vlasů ji zašeptal,
jak rád by ji všechno, co ztratila, dal.
Autor Ivas.22, 22.09.2009
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí